Om Anders Bjørk

Om Anders Bjørk

Med oplæg og kurser for flere tusinde ledere og medarbejdere, hvor Anders Bjørk inspirerer til arbejdsglæde og trivsel, er han i dag en utrolig efterspurgt foredragsholder. Succesen skyldes blandt andet, at Anders altid funderer sine foredrag på inspiration og praksis.


Anders Bjørks primære fokus ligger på leder- og medarbejderudvikling, hvor han er særligt stærk i forandring, samarbejde og ledelse.

I sit professionelle liv har han været i mange forskellige organisationer og stillinger. Han har arbejdet som jurist i Økonomi– og Erhvervsministeriet, hvor hans opgaver for eksempel lød på selskabslove og materiale til ministerrådsmøder i Bruxelles. Der har også været en kort periode i Europa-Parlamentet inden for Udvalget For Det Indre Marked. Siden da er Anders forretningsudvikler i en større medievirksomhed.

Anders har også flere uddannelser bag sig inden for personlig udvikling, lederskab, kommunikation og samarbejde. Han har blandt andet den omfattende integral coaching uddannelse hos New Ventures West fra San Francisco, Californien.


En af Anders' store interesser er, hvordan vi som mennesker fungerer, udvikler, tilpasser og omstiller os. Som rutineret foredragsholder og forandringsvejleder tager han altid udgangspunkt i den specifikke situation, som kunden befindender sig i. Med humor tager han fat i de markante forskelligheder, som ledere og medarbejdere har. Hans mission er, at medarbejderne både individuelt og kollektivt tager et fælles ansvar og respekterer de mange forskelligheder blandt kollegerne.


Publikummet til Anders' foredrag får et kærligt skub ind i en fremtid, hvor forandringer betragtes som et vilkår. I fremtiden er forandringer ikke blot et fænomen, der bliver opfattet som forbipasserende. 

Kontakt og booking

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.