Foredrag

Bliv bedre til at møde forandringer
– både kollektivt og individuelt

Hvordan møder I forandringer med ro i maven og et positivt mindset? Anders Bjørk giver jer svaret i dette tankevækkende og nærværende foredrag. Glæd jer til at få rygsækken fuld af brugbar inspiration og en efterfølgende god stemning på arbejdspladsen.

Som forandringsvejleder tager Anders Bjørk afsæt i lige præcis den situation, som I befinder jer i. Desuden giver han et billede af de vidt forskellige typer, vi er, og hvor forskelligt, vi alle håndterer situationer. Anders' mission er ikke kun at gøre den enkelte af jer bedre i stand til at tackle forandringer. Han ønsker at få hele gruppen, afdelingen og arbejdspladsen til at gøre det i fællesskab og med respekt for hinandens forskelligheder.

I får et kærligt skub til som virksomhed at tage et solidt skridt ind i fremtiden. Helt konkret handler det om, at I skal se forandringer som et vilkår og ikke blot et fænomen, der snart er overstået.

Efter foredraget har I fået redskaber, brugbare metaforer og et fælles sprog, som kan bruges allerede dagen efter. Det bliver alt sammen serveret på en let, motiverende og uformel måde, hvor der er plads til fælles latter.

Få en rigtig god arbejdsdag
– et foredrag, der vil glæde dig og dine kolleger

Arbejdsglæde. Sygefravær. Motivation. Forandring. Det er alle ord, der bliver brugt flittigt, når snakken går på medarbejderes trivsel på de danske arbejdspladser. Det er enormt vigtige fokusområder, især når vi tør at dykke ned i emnerne og udforske, hvordan den enkelte af os kan bidrage positivt til at sætte handling bag ordene.

Anders Bjørk giver jer helt konkrete idéer til, hvordan I som medarbejdere kan bidrage til flere af de rigtig gode arbejdsdage. Hvad har afgørende betydning for, at I får en god arbejdsdag - ikke kun den enkelte af jer, men alle kolleger? I får indblik i, hvordan I hver især tager styringen og kan arbejde mod en positiv retning.

Det er fuldstændig individuelt, hvordan en rigtig god arbejdsdag ser ud. Det er dog almengyldigt, hvilke metoder der sætter gang i og styrker den individuelle udvikling i retning af bedre arbejdsdage. Disse metoder gør jer i stand til at ændre vaner og bryde negative handlings- og reaktionsmønstre. 

Anders udfordrer dette paradoks. Han udfordrer jer til at møde hverdagen med en helt ny vinkel. Han viser, hvordan I ændrer de historier, som I fortæller jer selv – og hvordan I skaber en arbejdsdag, der ikke dræner jer, men i stedet beriger.

Forandringsledelse

I dette underholdende og faglige foredrag demonstrerer Anders Bjørk, at ledelse af forandringer kræver evnen til at få folk med på rejsen.


Forandringsledelse drejer sig om at fortælle historier og formidle værdier, der kan inspirere og motivere. Som leder kræver det mod til at kigge indad og ærligt vurdere ens formål. Lederskab indebærer grundlæggende evnen til at kommunikere klart om, hvorfor vi skal gøre, hvad vi skal.

Forandringsledere forsøger at få hesten til at drikke vand, før den når truget. Det er en kreativ proces, der følger bestemte faser mod målet, som Anders har hjulpet ledere med i mere end 10 år, både i private og offentlige virksomheder, i større grupper og i én-til-én sparring.

Efter foredraget, præsenteret på en let, motiverende og uformel måde, vil I stå tilbage med smil på læben, konkrete redskaber og et nyt fælles sprog til at handle på området.

Kontakt og booking

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.