Anders Bjørk

Foredrag eller temadag med produktudarbejdelse til arbejdspladsen

 
 

Arbejdsglæde i en foranderlig hverdag
– I lyset af vores kerneopgave

 

I dette humoristiske og nærværende foredrag om arbejdsglæde, motivation og samarbejde giver Anders Bjørk deltagerne inspiration til at imødekomme forandringer i hverdagen positivt med ro i maven og en god stemning på arbejdspladsen. Anders har selv gennemlevet store forandringer i sit eget liv på såvel arbejde som privat.

Som forandringsvejleder tager han udgangspunkt i jeres situation, og han viser et afklarende billede af de forskellige typer, vi er – og hvor forskelligt, vi tackler situationer. Formålet med det hele bliver derfor ikke kun at gøre den enkelte bedre i stand til at håndtere forandringer men også at få hele gruppen, afdelingen eller arbejdspladsen til at gøre det sammen og med respekt for hinandens forskelligheder – i lyset af vores kerneopgave.

I foredraget giver Anders Bjørk et kærligt indspark til, hvordan I som virksomhed, organisation, ledere og medarbejdere, tager et længere – og mere solidt – skridt ind i fremtiden, simpelthen ved acceptere forandringer som et vilkår frem for et forbigående fænomen.

I får redskaber, brugbare metaforer og et fælles sprog, som kan bruges efterfølgende. Alt sammen på en let, motiverende og uformel måde.

Foredraget er bl.a relevant, når I har ramt eller står over for at møde scenarier som: Omstruktureringer, kulturdannelser, nye teamstrukturer, nye arbejdsgange, processer og praksisser eller flytninger, ny IT, teknologi, digitalisering, ny ledelse, nye kolleger eller afsked med kolleger, forskellige personligheder trods samme faglighed, arbejdspres, sygefravær, stress.

Jeg glæder mig til at høre fra dig

 

Du er altid velkommen til at ringe til mig og forespørge helt uforpligtende. Fang mig på telefon 3131 4041 eller skriv på anders@andersbjork.dk.

Forespørg på et foredrag med Anders Bjørk

 
 

Via formularen kan du ganske uforpligtende forespørge på et foredrag, workshop eller kursus. 

Udvalgte referencer

 

“Inspirerende, munter, fagligt, kompetent og bindende.”
Bibi Salskov, Leder, Struer Kommune

 

“Vi havde besøg af Anders Bjørk i går og det var bare rigtig godt. Han virkede meget kompetent og havde straks forstået, hvem målgruppen var, så han formåede at skabe relevans for dem. Og så er han jo en rigtig sød fyr. Der har kun været positive tilbagemeldinger på hans foredrag!”
Mette Plougmann Sørensen, Leder, Job & Kompetencecenter Vest

 

“Anders Bjørk er i sit foredrag bemærkelsesværdig nærværende i forhold til sine tilhørere og giver meget af sig selv. Som kunde og tilhører føler man sig fuldstændig i centrum; Anders’ foredrag er meget unikt. Med få indspark før foredraget om organisation og målgruppe er han i stand til at trække paralleller fra sine teorier til tilhørerne. Man føler således, at han allerede har et indgående kendskab til hvilke udfordringer og problemer, vi står med. Anders læser hurtigt, hvad hans tilhørere har brug for; værktøjerne bliver derfor unikke og brugbare. Anders Bjørk er alt andet end “et foredrag i rækken”.
Jane Have, Rigspolitiet

 

“Jeg har benyttet Anders som oplægsholder i flere sammenhænge, og senest ifm. en fælles udviklingstur/Corporate Camp for alle ledere og ansatte i DELACOUR i Dublin. På denne tur præsenterede vi vores blik på de nye fremtidsperspektiver i branchen og vores plan for DELACOURs udviklingsrejse fremadrettet. Ambition var at Anders skulle italesætte hvorfor vi som mennesker har så svært ved forandringer og sikre et fælles sprog for barrierer ved forandringer som kunne være springbræt til en fælles identifikation af konkrete tiltag der skal sætte strøm til strategien. Anders opfyldte de høje ambitioner til fulde. Anders skabte via super levering, vedkommende personlige oplevelser samt enkle og brugbare modeller/termonologier et meget værdiskabende oplæg med indhold som fortsat er adapteret bredt i som kredsen. Kan varmt anbefales”.
Peter Mejlby, direktør, Advokatkontoret DELACOUR

 

“I forbindelse med vores Fagfestival – en temadag for HK’ere – formåede Anders Bjørk på en saglig men også fantastisk spøgeful vis at tryllebinde medlemmerne. Han formåede på kort tid at fange tilhørerne, så de alle fremover kan tage selvledelse, når forandringerne kommer. Han bandt med sit humoristiske væsen dagen sammen og var i høj grad med til at gøre fagfestivalen vellykket!”
Annette Godsvig Laursen, Sektorformand, HK Stat Sydjylland

 

“Anders’ foredrag er medrivende, sjovt og spændende, og han får virkelig folk op af sæderne! Vi var suverænt godt underholdt et par timer, der gav stof til eftertanke – tanker, man kan tage med sig hjem på sin arbejdsplads, og minde sig selv om, når man synes ens kollegaer tænker alt for anderledes i forhold til en selv! Du får fuld valuta for pengene med dette dynamiske, humoristiske og teoretisk velbegrundede foredrag!”
Tania Larsen Kvist, Socialrådgiver, Aalborg Kommune

 

“Vi oplevede Anders som en livlig og engagerende formidler med et godt og relevant budskab.”
Amanda Miller, Kommunikationskonsulent, Viborg Kommune

 

“Medarbejderne i Kraftcentret har været meget optaget af Anders’ foredrag og synes helt bestemt de har fået meget med sig hjem. Ting som de nemt kan omsætte i dagligdagen.”
Hanne Bøjlund Andersen, Centerleder, Esbjerg Kommune

 

“Selv tak for en fantastisk dag. Alle de tilbagemeldinger, som jeg har fået, har været rosende. Jeg hører, at alle har fået noget ud af dagen, så det er super dejlig. Du er knald hammerende god, så det har været en udsøgt fornøjelse og til stor inspiration at lære dig at kende. Jeg håber, at vores veje krydses igen”.
Suzette Hindborg, HR Souschef, Odense Universitetshospital

 

“Super oplæg – det var rigtig godt! Helt sikkert noget der passede ind lige nu, og som vi kan bruge i den videre proces for vores omstrukturering.”
Carsten Tinggaard Nielsen, kontorchef Koncernøkonomi Region Midtjylland

 

“Jeg har fået rigtig mange gode tilbagemeldinger på dit oplæg: Inspirerende, gode fortællinger, gode greb, godt ramt ift. målgruppen og et oplæg der var rigtig godt komponeret! Så alt i alt er jeg rigtig glad for, at det var dig der startede dagen for os.”
Vibeke Jørgensen, Udviklingskonsulent, Aarhus Kommune

 

“Tak for et super oplæg i torsdags. Det var en stor fornøjelse at have besøg af dig og dit tema var meget relevant og har “høstet” store roser. Det nye år bliver rigtig spændende og udfordrende – men vi er heldigvis kommet langt. Endnu engang, tak for dit bidrag – det var super!”
Ivan  Schmidt, direktør, Danpo A/S

 

“Det var en rigtig god oplevelse at have Anders som foredragsholder. Foredraget ramte plet. Anders er meget imødekommende, engageret og med en god personlighed.”
Anette Meier, leder, Arbejdernes Landsbank

 

“Vi havde fornøjelsen af, at opleve en levende og engageret Anders Bjørk til en temadag for Arbejdsmiljø- og Tillidsrepræsentanter, samt ledere i Næstved kommunes skolevæsen (den dynamiske trio). Overskriften på dagen var ”Sammenhængskraft” hvor Anders Bjørk kom med et godt og vedkommende oplæg om Forandringer, trivsel og arbejdsglæde. Han gav tilhørerne et inspirerende oplæg hvor både tillidsvalgte og ledere kunne drage nytte af hans store viden og alle gik derfra med et fælles sprog og en god oplevelse.”
Søren Eriksen, kursusansvarlig, Næstved Lærerkreds