Anders Bjørk

Åbne kurser med Anders Bjørk

 
 

Åbent kursus i Enneagrammet og personlig udvikling

 

Jeg har igennem de seneste år holdt foredrag og undervist flere tusinde ledere og medarbejdere i Enneagrammet rundt omkring på de danske arbejdspladser. Til mange af disse arrangementer siger folk: “Min kone eller mand burde også få sådan et kursus her”, eller “Jeg har en tidligere kollega, der virkelig ville have godt af en forståelse for Enneagrammet”, eller “Det her ville være en gave for min chef at høre om.”

For første gang tilbyder jeg nu åbne kurser i Enneagrammet i både København og Aarhus for de, der er interesserede i personlig udvikling og hvordan, vi alle kan have gavn af at vide, hvorfor vi tænker, føler og handler som vi gør. Når vi lærer mere om vores personlige mønstre, kan vi langt bedre navigere efter vores ønsker samt indgå i mere ressourcefulde relationer med andre – kolleger, vores ægtefælde, partner, børn eller relationer i øvrigt. Min egen rejse med Enneagrammet startede som personlig udvikling ud fra samme grundprincipper. Nu vil jeg gerne give tilbage af alt den viden, som jeg har opbygget de sidste 10 år på området. Til en start begrænset til én kursusdag.

Enneagrammet fortæller om 9 forskellige basisstile, der på godt og ondt styrer vores adfærd. Som typeværktøj giver det et enestående indblik i vores begrænsninger og muligheder både arbejdsmæssigt og privat. Når du lærer om dine styrker og udfordringer bliver du bedre til at understøtte dine talenter og korrigere for de sider hos dig selv, som du selv opdager ikke gavner dig mere eller dine relationer til andre.

Forud for kurset får hver deltager pr. mail tilsendt et testlink, der munder ud i en personlig rapport på 23 sider, som du kan støtte dig op af efter kurset.

Kurser henvender sig til alle, der gerne vil styrke deres indsigt i sig selv samt øge forståelsen for andre mennesker, der måske ikke tænker, føler og gør det samme som dig. Du skal være fyldt 18 år for at deltage på kurset.

Kursusdag i København til efteråret tilgår

Kursusdag i Aarhus til efteråret tilgår

Pris kr. 2.850 + moms inkl. en 23 siders personlig rapport samt forplejning til frokost.
EARLY BIRD Pris kr. 2.150 + moms ved booking inden 1 juli 2019.

 

Tilmeld dig åbent kursus i København og Aarhus her

Vedrørende din tilmelding
I forbindelse med din tilmelding skal du anføre, hvor du ønsker at deltage.

Jeg glæder mig til at høre fra dig

 

Du er altid velkommen til at ringe til mig og forespørge helt uforpligtende. Fang mig på telefon 3131 4041 eller skriv på anders@andersbjork.dk.